PRIMA PAGINA CONTUL MEU CONTINUT COS COMANDA CONTACT ADAUGA LA FAVORITE
  AUTENTIFICARE
Adresa de e-mail:
Parola:
 
   CATEGORII
 Apa - Perla Moldovei -Ph 8.8    
 Apa - Dr. Szalay -Ph 9    
 Beneficiile apei alcaline    
 Ce este pH-ul?    
 Ce este ORP?    
 De ce ne ingrasam?    
 Cabinet terapii alternative    
  LINKURI
Lanturi auto
Piese scutere
 COMENTARII DESPRE PRODUSE
ComenteazaComenteaza despre acest produs
 
  USERI ONLINE :  38
 
   INFORMATII

   » Despre livrare
   » Confidentialitate
   » Conditii de utilizare
   » Contacteaza-ne
STIRI
 1. Confidentialitate
 2. Despre livrare
COMEZI DIRECTE LA TELEFON: 031.402.51.72 Preturile contin TVA
test

Terapie Reconectiva 0.00RON

Despre sedintele de Vindecare Reconectiva si Reconectare:

1. Sedintele de Vindecare Reconectiva

Aceste noi frecvente de vindecare au fost cercetate si validate de doctori si cercetatori importanti din domeniul medical din intreaga lume, care au incercat sa explice puterea, sursa si functionalitatea lor.
Laboratorul pentru Sisteme Energetice din Arizona colaboreaza cu dr. Eric Pearl in studiul privind realitatea existentei precum si functionalitatea acestor energii.
Dr. Pearl a gasit o legatura si un suport in folosirea energiei reconective si perspectivele ce se deschid in dezvoltarea si angrenarea disponibilitatilor si rezervelor organismului uman, in fenomenele fizice stabilite de mecanica cuantica, prin componenta sa spirituala, mentala si de constiinta.
Dr. Pearl cauta sa transpuna in plan spiritual, mental sau fizic adevarurile stabilite de fizica cuantica.
Vindecarea Reconectiva se poate face si la distanta, acest lucru se bazeaza tocami pe faptul ca una din teoriile mecanicii cuantice stipuleaza ca fortele devin tot mai puternice pe masura ce distanta creste. "Sentimentul" existentei persoanei este suficient, nu este nevoie sa ne aflam in legatura telefonica cu persoana sau sa avem o poza a sa.
Vindecarea Reconectiva este vazuta ca un miracol, deoarece lucreaza si in spectrul unor boli considerate incurabile.
Diferite forme de cancer, oboseala cronica, scleroza multipla, epilepsie, artrite, paralizii, simptome legate de SIDA, stresul, boli interne au fost ameliorate sau vindecate cu Vindecarea Reconectiva.
Vindecarea Reconectiva este o energie care se vede cum lucreaza, dupa "registrele" suferite de pacienti: miscari ale globilor oculari, miscari ale mainilor, picioarelor, accelerarea sau oprirea (temporara) a respiratiei, miscari ale corpului si altele.
De cate sedinte de Vindecare Reconectiva este nevoie? De oricate sunt necesare pentru ca persoana in cauza sa accepte vindecarea.
Unii ar putea alege mai multe sedinte, altii doar una.
Daca nu s-a produs nici o schimbare vizibila pana la sfarsitul celei de-a treia sedinte, probabil ca Vindecarea Reconectiva nu este cea mai potrivita cale pentru ca pacientul sa isi atinga rezultatele pe care le doreste in mod constient.
Pacientii se pot hotari de la o sedinta la alta daca doresc sa continue.
Unii pacienti marturisesc ca, desi fiecare sedinta este unica, cea de-a treia are absolut ceva special, fiind si cea mai puternica.


2. Sedintele de Reconectare

Reconectarea este rezolvata prin intermediul unei experiente de 2 sedinte (durata de 45 minute fiecare), in mod obisnuit denumita Reconectarea ta Personala. Sedintele se fac in 2 zile consecutiv.
Dar pentru a obtine beneficiile totale ale Vindecarii Reconective si R, sedintele de Vindecare Reconectiva si Reconectare trebuie sa fie experimentate in momente distincte.
Cele doua sedinte de Reconectare nu se pot face la distanta, doar personal.
Vindecarea Reconectiva si Reconectarea "vindeca" si evenimentele din viata personala, pacientii relatand ca, dupa tratament, si-au indeplinit visele pe care le aveau de mult timp, au aparut noi oportunitati in viata lor.

Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la 29/10/2012.
Comentarii
    CAUTARE
 

Introduceti un cuvant specific pentru produsul cautat
Cautare avansata
 
 PRODUCATORI
       
 
PRIMA PAGINA  |   CONTUL MEU  |   CONTINUT COS   |   COMANDA  |   CONTACT